test

test

De lekkerste appeltaart van Zeeland

Een vakantie is niet compleet zonder het eten van een heerlijk stuk appeltaart. Uiteraard hebben wij hier al veelvuldig van genoten en we delen graag de lekkerste adresjes. Een top drie. 

De grootste

Bij restaurant De Concordia zijn de stukken appeltaart het allergrootst van heel Zeeland denk ik wel te kunnen zeggen. Ook een tip: de tompouche. Heerlijk! De stukken zijn zo groot dat het heel gebruikelijk is dat je twee bordjes en twee vorkjes vraagt bij een stuk taart.

Geheim ingrediënt

In Brouwershaven hebben ze een geheime toevoeging: namelijk bruine suiker bovenop. Hierdoor wordt de appeltaart nog lekkerder zoet van smaak en daarom een ware aanrader.

Heel veel slagroom

In Veere bij de Toren wordt de appeltaart zelf gebakken. De bediening laat af en toe nog wel eens te wensen over, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de grote hoeveelheid slagroom die samen met de appeltaart wordt geserveerd. De laatste keer dat ik een stuk bestelde, heeft mijn dochter de halve taart opgegeten. Snel maar weer een nieuwe poging!

Heb jij ook een aanrader als het gaat om de lekkerste appeltaart van Zeeland? Laat je reactie achter, want ik ben heel benieuwd.

Hartelijke groet,

Greet

Comments are closed.