test

test

Terrastips in Zeeland

Wat is er nu fijner dan op een zonnige zomerse dag op een fijn terras in Zeeland een heerlijk hapje en drankje te nuttigen? Omdat dit een van onze favoriete bezigheden is als we in Zeeland vertoeven hebben we inmiddels veel adresjes getest. De fijnste terrassen in Zeeland hebben we daarom even op een rij gezet, zodat iedereen hiervan kan genieten deze zomer of op een zonnige nazomerdag.

De Haven van Renesse

Een heerlijke strandtent met een bijzonder uitzicht, namelijk op zandbanken vol met zeehonden! Niet alleen dus de perfecte plek voor een fijne lunch met een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar ook een bijzondere locatie. Gemakkelijk te bereiken met de auto die je parkeert op een grote parkeerplaats waarna je vervolgens na een korte en prachtige wandeling in de duinen bij de locatie aankomt. Een absolute aanrader dus. Wel erg populair, dus neem uw geduld mee, het is het waard.

De Werf, Veere
In het idyllische stadje Veere vind restaurant De Werf. Een tikkeltje verstopt, maar een fijne locatie met uitzicht op de haven. Hier is het goed toeven voor degene die houden van borrelen met een fijn hapje en drankje. Aan de prijzige kant, maar de uitgebreide borrelkaart, het vriendelijke personeel en het mooie uitzicht maken dat het zeker een aanrader is om eens een drankje te gaan doen op een zonnig moment in Zeeland.

Markt 6, Domburg
Op een zonnige zomerdag mag een bezoekje aan Domburg niet ontbreken op de ‘to-do-list’. Er is een grote hoeveelheid strandtenten waar je kunt genieten van een frisse zeebries, maar ook in het centrum is het goed toevoegen. Voor een fijne gin-tonic strijk je neer bij Markt 6, waar je kunt kiezen uit een ruim assortiment. Overigens ook een aanrader in de winter: de warme choco bij Markt 6 is onovertroffen in Zeeland, voor zover wij getest hebben tot op heden.

En tot slot: in de tuin van Aquastaete 119 is het natuurlijk altijd fijn vertoeven. Steek de BBQ aan, geniet van een lekker glaasje wijn voor het ultieme vakantiegevoel in Zeeland.

Comments are closed.